Waarom een eigen website?

Betere vindbaarheid

Anno 2014 wordt internet belangrijker en belangrijker. Steeds meer mensen zoeken je online op (en verwachten dan ook om een goed resultaat terug te vinden). Een mooie en verzorgde website is dan ook een must voor jouw bedrijf.

Laat je website voor jou werken

Je website kan je eigelijk vergelijken met een extra werknemer die vragen beantwoordt van jouw klanten. De website doet dit 24/24u, en 7 dagen op 7, beter dan de beste werknemer die je in dienst hebt!

Lage kostprijs

De kostprijs van een website wordt vaak overschat. De ontwikkeling van uw website is meestal goedkoper dan bijvoorbeeld een éénmalige grote advertentie in een tijdschrift. Dit terwijl je website wel 24u op 24u voor je werkt, 7 dagen op 7.

Wat is mogelijk?

Design zoals jij het wilt

Ik probeer jouw wensen zo goed mogelijk te vertalen in een professioneel op maat gemaakt design.
Of je nu een website nodig hebt voor je business, je vereniging of je vriendenclub, alles is mogelijk.

Contact formulier

Via contact formulieren kunnen jouw klanten jou op een professionele manier vragen stellen. Zo moeten je klanten niet meer je email adres copy-pasten, wat soms de drempel vergrootte tot eigelijk contact opnemen. Via een contactformulier (zoals onderaan de pagina) kunnen jouw klanten meteen jou bereiken.

Nieuwsbrieven

Door gebruik te maken van een systeem waarbij je emails verzamelt, en deze kan gebruiken in een nieuwsbrief, heb je een slimme manier om je mogelijke klanten snel te bereiken. Zo heb je een manier om ze snel op de hoogte te houden van nieuwigheden!

Google geoptimaliseerd

Door toepassing van diverse technieken, probeer ik ervoor te zorgen dat Google jouw website steeds zo hoog mogelijk klasseert voor relevante zoektermen!

Hoe ga ik te werk voor een nieuwe website?

Contact

We hebben vrijblijvend contact. Dit kan telefonisch, via email, of in een persoonlijk gesprek.
Je beschrijft hoe je wilt dat jouw website er ongeveer gaat uitzien, en welke functie’s hij zou bevatten.

Ik geef je hierna een offerte met de prijs voor de website, en een geschatte leverdatum (meestal binnen enkele werkdagen).
Deze offerte is uiteraard volledig vrijblijvend.

Ik ga aan het werk

Ik maak jouw website zoals jij hem hebt omschreven op maat.
Het kan voorvallen dat ik nog contact opneem met enkele vragen, zodat alles 100% duidelijk is.

Ik lever de website

De website is op dit moment zo goed als klaar. Eventueel zijn er nog enkele aanpassingen.
De aanpassingen zijn onbeperkt. Dit houdt in dat in dit stadium, ik niet stop met werken tot jij tevreden bent. Dit is uiteraard in de mate van het mogelijke, gezien in dit stadium de website niet helemaal ondersteboven kan gekeerd worden.

Opleiding

Er volgt een kleine opleiding, zodat je geleerd wordt hoe je de website zelf persoonlijk aan kan passen. Het framework waar de website op wordt gebouwd is WordPress. Vaak wordt de vergelijking gemaakt, dat als je met Microsoft Word kan werken, je ook met WordPress zult kunnen werken (mits kleine training).

Support

Bij vragen kan je steeds bij mij terecht, via e-mail, telefoon, …

Neem contact op voor meer informatie over website ontwikkeling!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht