Bart Warrot

Bart Warrot
Bart WarrotAllround Internet Marketer

Overzicht

Ik (Bart Warrot) ben een jonge zelfstandige freelancer in online marketing.
  • Geboren te Dendermonde, Oost-Vlaanderen
  • Afgestudeerd: Bachelor Informatica (Keuzevak: Programmeur)
  • Bijkomende certificaten in Zoekmachine Optimalisatie + Adverteren + Sociale Media
De klanten voor wie ik het liefst werk zijn serieus met internet bezig; klanten die van hun online aanwezigheid iets moois willen maken en daarmee succesvol willen zijn op internet.

Het maakt niet uit of dit dan gaat om webshops, informatieve websites of websites voor lokale bedrijven. Als jij de mogelijkheden van internet wilt gebruiken om jouw bedrijf te verbeteren, ben ik de juiste persoon om mee samen te werken.

Voor mij draait het erom dat de klant (jij dus) meer rendement haalt uit zijn online aanwezigheid. Hogere rankings in Google zijn leuk, maar daarmee betaal je de rekeningen niet.

Daarom focus ik op het genereren van meer bezoekers naar jouw website, zodat meer potentiële klanten bereikt worden.

Als jij op zoek bent naar zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, het beheer van je sociale media of web development werk met een hoge kwaliteit, dan ben ik de persoon waar jij naar op zoek bent.

Dus laat ons praten, ik hou ervan om nieuwe mensen te leren kennen, en bij te leren over hun ondernemingen. Als je denkt dat ik iets voor jou kan betekenen, neem dan gerust contact op en dan maken we snel een afspraak.

Contacteer mij nu

Geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend meer informatie!

Contacteer mij nu